به گزارش آوای هگمتان؛ مهرداد آهکی به مناسبت هفته حمل و نقل و راهداری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ۸۰۰ کیلومتر روکش آسفالت طی دو سال گذشته انجام شد، افزود: ۵ درصد سهمیه هزینه نگهداری راهها است که بر اساس دستورالعمل سالانه پنج درصد از روکش راه ها باید آسفالت شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان با اظهار اینکه ۲ درصد اعتبارات مورد نیاز برای روکش آسفالت پرداخت شده اما با صرفه جویی از دیگر محل ها، این اعتبار تامین شد، افزود: ۸۷۸ نقطه پرحادثه ملی شناخته شد که طی دوسال باید رفع شود که سهم استان ۵۲ مورد بوده است.
وی با اظهار اینکه مقرر بود درسال گذشته ۲۲ و سالجاری نیز ۳۱ مورد نقاط حادثه خیز رفع شود، اضافه کرد: از ۵۲ نقطه تا کنون ۴۵ نقطه پرحادثه رفع شد و تا پایان سال پیش بینی می شود جز استان های برتر باشیم .
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده استان تصریح کرد: رتبه ۲۶ کشوری داشتیم و با همراهی همکاران ظرف مدت ۱۶ ماه به رتبه ۷ کشوری رسیدیم.
آهکی با بیان اینکه ۲۳ میلیون تردد در راههای استان در زمان اربعین انجام شد، تصریح کرد: ۱۹ استان از همدان عبور کرده و به عتبات مشرف شدند.
مدیرکل حمل و نقل و راهداری استان همدان ادامه داد: اعتبار و مجوز نصب ۳۰ دوربین را گرفتیم که طی دو سه ماه آینده به تدریج به دوربین استان اضافه می شود .
آهکی در ادامه با اظهار اینکه طی دو شب گذشته ۳۰۰ کیلومتر باند برفروبی انجام شد، افزود: ۵۵۷ نیروی با ۳۵۹ دستگاه وسیله نقلیه سبک و سنگین آمادگی خدمت رسانی به مسافران را دارد.
وی با بیان اینکه ۲۳ میلیون تردد در راههای استان در زمان اربعین انجام شد، تصریح کرد: ۱۹ استان از همدان عبور کرده و به عتبات مشرف شدند.
مدیرکل حمل و نقل و راهداری استان همدان ادامه داد: اعتبار و مجوز نصب ۳۰ دوربین را گرفتیم که طی دو سه ماه آینده به تدریج به دوربین استان اضافه می شود .
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده استان همدان با عنوان اینکه به وجود ۴۳ مجتمع خدمات رفاهی در سطح استان اشاره کرد و ادامه داد: نظارت بر وضعیت این مجتمعها در حوزه اختیارات کمیته نظارت بر سرویسهای بهداشتی است.
وی اضافه کرد: نظارت بر گرانفروشی مجتمع خدمات رفاهی بر عهده تعزیرات حکومتی است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان همدان در پایان خاطر نشان کرد: در هشت ماهه امسال دو میلیون و ۴۸۰ هزار نفر مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی همدان جابهجا شده است.