به گزارش پایگاه خبری آوای هگمتان، آیتالله حبیبالله شعبانی در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان بیان کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و سازمانهای متولی دیگر در راستای رفع مشکلات تولیدکنندگان پیشقدم باشند وباید در این زمینه مطالبهگری شود.
وی با اظهار اینکه چرا ستاد تسهیل به این مشکلات ورود نمیکند؟ اضافه کرد: خوشبختانه در ستاد امر به معروف گروههای جهادی در این زمینه ورود کرده وپیگیر مشکلات و رفع موانع هستند.
آیتالله شعبانی با اظهار خرسندی از اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پروندههای زمینخواری، کوهخواری و رفع موانع تولید اقداماتی را انجام داده و مطالبه گری داشته، افزود: باید از ظرفیتهای فراوان قانونی استفاده کرد.
وی با عنوان اینکه بسیاری از افراد ستاد امر به معروف را صرفا مسئول حجاب و عفاف در جامعه میدانند، ادامه داد: ستاد وظیفه نظارتی را بر عهده دارد در اکثر مواقع واژه امر به معروف و نهی از منکر درست استنباط نشده و نیازمند این است تا درک درستی از امر به معروف داشته باشیم.
وی افزود: هدف امام حسین(ع) از قیام عاشورا، اصلاح امت بود از این رو هر مقولهای که حرکت جامعه را مختل کند فساد است و رفع مفاسد اجتماعی راهی جز نظارت همگانی ندارد.
رویکرد ستاد فرهنگسازی و مطالبه گری است
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان نیز با بیان اینکه رویکرد ستاد فرهنگسازی و مطالبه گری است، اظهارداشت: در استان ۲۳ گروه مطالبه گر وجود دارد که به فعالیت می پردازند.
حجت الاسلام یاسرمظاهری با اشاره به اینکه دومعاونت در ستاد امر به معروف و نهی از منکر تعریف شده، افزود: معاونت اجتماعی و مطالبه گری و معاونت رسانه، فرهنگسازی و آموزش وجود دارد .
وی با تاکید براینکه نگاه ستاد در بحث مطالبه گری به نوعی انحصارشکنی است، ادامه داد: امر معروف و نهی از منکر صرفا مسئله حجاب و عفاف نیست.