به گزارش آوای هگمتان ، علیرضا قاسمی فرزاد در جلسه کارگروه ارتقای گندم، آرد و نان با بیان اینکه در مورد کیفیت آرد تاکیداتی داشتیم و بدین منظور مکاتباتی با استانهایی صورت گرفته تا تبادل آرد صورت گیرد، افزود: در مورد نانواییهایی که تا ساعت ۲۱ و ۲۲ پخت دارند اطلاعرسانی شود و این موضوع در تابلوهای نانواییها عنوان شود.
وی با اعلام اینکه نانوایی ها باید از ساعت ۶ صبح نان را تحویل مشتری دهند، بیان کرد: یارانه نانواییها ۳۰ درصد افزایش یافت
استاندار همدان با اظهار اینکه کارخانههای آرد می توانند برای نوسازی ماشین آلات خود از تسهیلات استفاده کنند، خاطرنشان کرد: سهمیه آرد کارخانههای آرد که ماشین آلات فرسوده دارند و هنوز آنها را نوسازی نکرده اند، کاهش خواهد یافت.
استاندار همدان افزود: برخی کارخانههای آرد ۶۰ سال قدمت دارند. کارخانه های آرد بالای ۳۰ سال باید نوسازی شوند تا بتوانند آرد با کیفیت و مناسب را برای پخت در اختیار نانواییها قرار دهند.
قاسمی فرزاد تصریح کرد: با آغاز مرحله سوم هوشمند سازی مدیریت یارانه آرد و نان، یارانه و کمک هزینه نانوایی ها به میزان ۳۰ درصد افزایش یافت، مطرح کرد: کیفیت آرد تحویلی به نانوایی ها و همچنین پخت مناسب نان باید مورد توجه قرار گیرد
وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی باید بر کیفیت نان تحویلی به مردم و رعایت بهداشت در نانوایی ها نظارت دقیق و ماهانه داشته باشند.
قاسمی فرزاد بااعلام اینکه ذخایر گندم در استان مناسب است اما تلاش می شود از گندم های دیگر استانها نیز که دارای گلوتن بالاتری هستند، خریداری شود، ادامه داد: هشت نانوایی در سطح شهر همدان در ۶ ماه اول تا ساعت ۱۰ شب و در ۶ ماهه دوم سال تا ساعت ۹ شب فعالیت دارند.
وی افزود: نانوایی های میدان بیمه ابتدای عمار، خیابان پاسداران روبه روی بانک ملی، رسالت بلوار شهید چمران، تپه حاج عنایت ابتدای بلوار شاهد، شکریه جنب درمانگاه خدمات نیروهای مسلح، کوچه قصابان، میدان شاهد و شهرک بهشتی میدان لاله تا ۹ شب فعالیت دارند.
استاندار همدان مطرح کرد: مقرر شده است بر اساس عملکرد نانوایی ها و میزان پخت، سهمیه آرد به آنها تعلق گیرد، تاکید شد و نانوایی ها در ثبت فروش تعداد نان در کارتخوان دقت کنند.