به گزارش آوای هگمتان، از چالش های وی در این دوران می توان به سیل سال ۹۸ در همدان و فروریختن بنای یخچال #میر_فتاح، عدم حل شدن موضوع کارتن به دست ها ، اشتغال پایین در بخش صنایع دستی ، عدم ثبات مدیریتی شرکت #علیصدر که موج تعطیلی غار شده ، ساخته نشدن مجمتع گردشگری عصر طلایی هگمتانه، جاده کشی در #الوند و در نهایت تعطیلی صنعت گردشگری همدان و بی کاری ۲۰۰۰ فعال #گردشگری طی دوسال گذشته با آمدن کرونا اشاره کرد.
شاهرخی چندان به موضوعات اساسی میراث فرهنگی همدان اهتمامی نداشت و شاهد این نبودیم او دغدغه ای به طور خاص برای به چرخه گردشگری وارد شدن دو شهر مهم زیر زمینی استان در #ارزانفود و #سامن داشته باشد، مشکل آسفالت تپه هگمتانه را حل کند و در مرکز شهر همدان نیز چاله ای عمیق درگیر دار شهرداری، شورای شهر، میراث فرهنگی و راه شهرسازی حفر شده بود را به پایان برساند.
اما نقطه قوت تمامی دوران مسئولیت سه ساله این استاندار لرستانی همدان را باید در توافق با وزیر وقت میراث فرهنگی علی اصغر مونسان برای تدوین و ارسال پرونده ثبت جهانی از هگمتانه تا همدان به یونسکو دانست که خوشبختانه بنا به اعلام مشاور وزیر حال میراث فرهنگی طی دوه ماه آینده در خصوص ارسال این پرونده به یونسکو تصمیم گیری خواهد شد.
شاهرخی درحالی همدان را ترک کرد که تمامی فعالیت های صنعت گردشگری در استان با رکود مواجه است، اکثریت فعالان این حوزه یا از چرخه خارج شده اند و یا به فکر خارج شدن هستند.
فلذا علیرضا قاسمی فرزاد که هنوز چندانی ازدیدگاه های وی جامعه در خصوص ایدهایش برای تبدیل گردشگری به چرخ اصلی توسعه استان همدان آگاه نیست، در ابتدای کارش با ۲۰۰۰هزار نفر فعال گردشگری در هتل ها ، مهمانسرا ها، مجتمع های های اقامتی گردشگری و تفریحی، راهنمایان گردشگری مواجه است که آینده مبهمی دارند ، آنان چشم انتظاراند تا استاندار جدید در برنامه ای مشخص صنعت گردشگری همدان را که در سال ۹۷ در حال تبدیل به یک مقصد گردشگری بود را احیا کند.
بدیده متخصصین این حوزه پرونده ثبت جهانی از #هگمتانه تا همدان نیازمند ورودی جدی اوست تا با لابی های سیاسی این پرونده به عنوان گزینه ایران برای سال ۲۰۲۳ به #یونسکو ارسال شود، از طرفی مشکلات پرونده چون آسفالت تپه هگمتانه و روند تخریب بناهای واجد ارزش تاریخی شهر نیز باید حل فصل شود تا همدان یک صدا بتواند اعلام کند که آماده ورود گردشگران داخلی و خارجی است.
فعالان گردشگری، میراث فرهنگی و محیط زیست در انتظار این هستند که قاسمی فرزاد که خود همدانی است، با آنان بنشیند و درد و دل ها و سخنان دلسوزانه آنان را بشنود.
*یادداشت از بهنام نادری