به گزارش آوای هگمتان، محمدرضا عدالتخواه در نشست هماهنگی اجرای طرح شمیم رضوی در استان با بیان اینکه چنین طرحهای ابتکاری اقداماتی شرعی، تکلیفی و مردمی هستند نه سازمانی به همین دلیل کاربردیتر و اثربخشتر خواهند بود، ادامه داد: با عنایت به اثربخشی این طرح زمینه و بستر اجرای آن در ۱۸ حوزه قضایی سراسر استان فراهم گردیده و باید تعداد شعب آن در دانشگاهها، مساجد، مراکز فرهنگی و…. افزایش یابد.
وی ضمن تأکید بر تشکیل اتاق فکر و هیأت اندیشهورز طرح شمیم رضوی متشکل از معاونت توسعه حل اختلاف، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، ریاست حفاظت و اطلاعات دادگستری استان، سرپرست دادگاههای خانواده و نماینده سازمانهای مرتبط با طرح، بیان کرد: در راستای برنامهریزی مناسب و تعامل بیشاز پیش اعضاء، جلسات کارگروه باید به صورت فصلی برگزار گردد.
عدالتخواه با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیتهای رسانهای مانند صدا و سیما در آگاهسازی و کاهش دعاوی بسیار اثرگذار میباشد، در راستای آموزش مصلحین و آگاهسازی مراجعین میتوان از کانال های خبری در پیامرسانهای ایتا و سروش نیز بهره گرفت.
وی با اشاره به طرحهای ابتکاری متعدد دادگستری استان همدان در راستای افزایش صلح و سازش در سطح جامعه و کاهش ورودی پرونده به دستگاه قضایی، خاطر نشان کرد: در جهت همافزایی و اثربخشی بیشتر طرح شمیم رضوی میتوان از طرحهای مرتبط مانند طرح حبلالمتین و طرح مستعدین تحول و… نیز استفاده نمود.