به گزارش پایگاه خبری آوای هگمتان ، حجت الاسلام احمد حسین فلاحی در ستاد مقابله با کرونا بیان کرد: در شمال استان نقاطی که ۱۰۰ کیلومتر با همدان فاصله دارند فاقد آمبولانس و اورژانس هستند و در برخی مناطق دیگر استان مشکل پزشک وجود دارد.
وی به بیمارستان امام حسن (ع) شهرستان فامنین اشاره کرد و ادامه داد: این بیمارستان تجهیز شده اما نیازمند آمبولانس است.
حجت الاسلام فلاحی خطاب به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کادر درمان و اعضا هیات علمی دانشگاه صحبتهایی دارند که نیاز است شما آنها را بشنوید.
وی با بیان اینکه کادر درمان بیمارستان از جمله بیمارستان سینا خسته هستند و باید در پرداخت ها دقت بیشتری داشته باشیم، اضافه کرد: در تجهیزات تعارض منافع وجود دارد وهمین امر سبب شده تا نیروهای جهادی که پای کار آمدند ورشکست شوند و این موضوع نیاز به رسیدگی دارند.
*راهاندازی بیمارستان دندانپزشکی در شهرستان بهار
رییس علوم پزشکی استان همدان با ابراز امیدواری از راهاندازی بیمارستان دندانپزشکی در شهرستان بهارتا سه ماه آینده خبر داد.
رشید حیدری مقدم در ستاد مدیریت کرونا افزود: راه اندازی بیمارستان دندانپزشکی ۳۲ تختخوابی در حوزه جذب توریسم سلامت استان همدان بسیار مهم خواهد بود.
وی از اجرای سه برنامه برای مقابله با کرونا در همدان خبر داد و افزود: با توجه به شرایط فصلی و موقعیت جغرافیایی ۲۲ درصد از بیماران استانهای همجواربه همدان مراجعه می کنند.
حیدری مقدم توسعه پایدار در حوزه سلامت را نیازمند توجه به حوزه بهداشت دانست و ادامه داد: افزایش تختهای آی سی یو و آن آی یو از اقدامات بوده و بازسازی و نوسازی ۱۰۰ هزار متر هتلینگ بیمارستانهای استان مایه مباهات است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان تجهیز مراکز شهرستانها و رفع دغدغه حضور بیماران به همدان را مهم برشمرد و ادامه داد: اکسیژن حیات بخش بیمار کرونایی است و اضافه شدن ۱۸ دستگاه اکسیژنساز به بیمارستانهای استان بسیارمهم بوده در حال حاضر بیمارستان فامنین نیاز به اکسیژنساز دارد.
*در هشت سال گذشته هر یک سال یک بیمارستان راهاندازی شده است
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با اظهار خرسندی از اینکه در هشت سال گذشته تقریبا هر یک سال یک بیمارستان راهاندازی شده افزود: امروز چهارصد و هفتاد و یکمین پرواز امداد هوایی در استان انجام گرفت ودر تجهیز آزمایشگاههای مربوط به ویروس کرونا اتفاقات ارزشمندی رخ داد.
حیدری مقدم در ادامه با اشاره به اینکه کارانه پرسنل، پزشکان متخصص تا بهمنماه سالجاری پرداخت شد، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان در این زمینه پیشتاز بوده است.
وی به توانمندی هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی همدان اشاره کرد و افزود:: از سه سال قبل تعداد ۶۵۹ دانشجوی خارجی جذب دانشگاه علوم پزشکی همدان شده و سالانه ۲ میلیون دلار و ارز از دانشجویان دریافت میشود.
*مدیریت مالی موفق با بهره گیری از ظرفیتهای قانونی
دکتر حیدریمقدم بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی برای مدیریت موضوعات مالی را از عوامل موفقیت دانشگاه دانست و گفت: در احداث بیمارستان فوق تخصصی قلب و عروق همدان از ظرفیت خیرین حوزه سلامت بهره گرفتیم و تعداد ۳۴ تفاهمنامه با خیرین منعقد شده است.
وی راهاندازی بیمارستان دندانپزشکی شهرستان بهاررا طی سه ماه آینده اتفاقی مهم برشمرد و افزود: این بیمارستان ۳۲ تختخوابی میتواند بزودی در حوزه توریسم سلامت استان همدان زبانزد باشد.
وی با اشاره به افتتاح فاز اول مرکز جامع سرطان در همدان افزود: فاز دوم این مرکز نیز بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی به راهاندازی بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در آینده خبر داد و افزود: اتفاق ارزشمند میتواند در سالهای آینده بسیار کمککننده باشد.