به گزارش پایگاه خبری آوای هگمتان، دکتر فرجی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پزشک خانواده در سیستم ارجاع کمترین هزینه را برای بیمار دارد، افزود: پزشک خانواده بهترین سیستم بوده تا درافراد دراسرع وقت وبا کمترین هزینه به درمان خودبپردازند.
وی با تاکید بر اینکه بالغ بر ۸۰ درصد بیماریها را پزشک عمومی می تواند تشخیص دهد، اضافه کرد: روستاییان نیز باید به پزشک روستا مراجعه کرده و خدمات تخصصی تر را به صورت هوشمند دنبال کنند.
بیش از یک میلیون نفر تحت پوشش ییمه سلامت
وی بیمه سلامت را بزرگترین بیمه پایه سلامت کشورعنوان کرد و ادامه داد: دراستان همدان بیش از یک میلیون نفرتحت پوشش این بیمه هستند.
مدیر کل بیمه سلامت استان همدان با اظهار اینکه از سال ۹۸ صندوق ایرانیان مستقل شد، ادامه داد: بیمه شدگان این صندوق بعد از سال ۹۶ فقط از خدمات دولتی برخوردار شدند و آمار جمعیتی کاهش یافته و به حدود ۲۰۰ هزار نفر رسید .
وی به آزمون وسع اشاره کرد و تصریح نمود: هر کس به دلیل کرونا بستری می شد تحت پوشش بیمه سلامت بدون آزمون وسع قرار گرفت و ۲۲ هزارو ۳۰۰ پرونده بیماری کرونایی از ابتدای بیماری تا کنون ثبت شد.
فرجی ده هزار و ۷۰۰ مورد از پرونده های کرونایی را مربوط به امسال دانست و اضافه کرد: ۵۸ میلیارد تومان برای بیماران مبتلا به کرونا در استان هزینه شده است.
مدیر کل بیمه سلامت استان همدان با عنوان اینکه تسهیل و آسان کردن خدمات درمانی مورد توجه بیمه سلامت بود، افزود: سهم هزینه سازمان برای هر بیمار کرونایی ۴ و نیم تا ۵ میلیون تومان است .
بخش خصوصی درنسخه پیچی الکترونیکی َهمکاری بیشتری دارند
فرجی با عنوان اینکه در طرح نسخه الکترونیک بیمه سلامت رتبه اول را در سال گذشته به خود اختصاص داد، خاطر نشان کرد: در مباحث الکترونیک نحوه خدمات دچار تحول شد، سرعت و نحوه ارائه خدمات افزایش یافت و بهره وری مناسب را شاهد هستیم.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان ادامه داد: همدان جزء ۱۰ استان برتر در نسخه نویسی الکترونیک بوده و بالغ بر ۷۰۰ موسسه، مطب، مرکز تصویربرداری، توانبخشی و … طرف قرارداد بیمه سلامت هستند.
فرجی با اظهار اینکه۱۳فوق تخصص، ۱۷۳ پزشک متخصص، ۱۲۶ پزشک عمومی، ۱۰دندانپزشک ، ۱۹ بیمارستان و۲۸ درمانگاه، طرف قرارداد بیمه سلامت هستند، خاطرنشان کرد: این ۱۷۳ پزشک متخصص در ۷ درمانگاه به بیمه شدگان ما خدمات ارائه می دهند و ۱۸۹ داروخانه نیز طرف قرارداد هستند.
مدیر کل بیمه سلامت افزود:درصد نسخه الکترونیک در دوماهه اخیر نسبت به مطب ها ۹۹ درصد بوده و درمانگاه ۶۰ درصد رسیده است.
فرجی با اعلام اینکه بزرگترین خریدار خدمت بیمه سلامت است که تقریبا هزینه بخش دولتی و دانشگاهی هر سال ۲۶۰ میلیارد تومان میشود، گفت: سال گذشته مطالبات این مراکز تا اوایل تیرماه پرداخت شد که بخشی به دلیل اجرای طرح نسخ الکترونیک بود.
بیماران خاص تحت پوشش بیمه سلامت
وی به دو هزارو ۱۸۰ بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت اشاره کرد و افزود: یک هزارو ۱۷۳ بیمار ام اس، ۷۸ بیمار تالاسمی و ۱۶۳ بیمار هموفیلی تحت پوشش بیمه سلامت همدان هستند.
وی تصریح کرد: تعداد بیماران تالاسمی بیشتر از سایر بیماریهای تحت پوشش بوده و بیماری هموفیلی با هزینه ماهیانه ۷ میلیون تومان پرهزینه ترین بیماری بوده که به طور متوسط بیمه سلامت ۲ تا ۳ میلیون تومان پرداخت می کند.
وی بیماران دیالیزی و پیوند کلیه را ۲۹۷ نفر عنوان کرد و ادامه داد : این بیماران به طورمیانگین دو میلیون تومان هزینه در ماه دارند.
وی در پایان از همه ی افراد خواست تا در تزریق واکسن تعلل نکرده تا با پیک ششم بیماری شاهد اتفاقات ناخوشایند نباشیم.