علیرضا قراگوزلو در گفتگو با آوای هگمتان با بیان اینکه کیفیت مرغ همدان بسیار مناسب است، ادامه داد: نظارت دامپزشکی بر عرضه مرغ نیز مستمر است.
قراگوزلو به بحث کیفیت مرغ اشاره کرد و افزود: در برخی نقاط شهر و عرضه برخی برندها، مرغ داخل یخچال بوده و همیشه یخچال روشن است اما در برخی مراکز در یخچال باز است و سبب فساد مرغ می شود.
وی افزود: مرغ از زمان کشتار تا هنگامیکه به دست مصرف کننده برسد چگونگی نگهداری آن در کیفیت بی تاثیر نیست.
وی با عنوان اینکه مرغ گرم باید به صورت گرم مصرف شود، اضافه کرد: مرغ منجمد به روش خاص منجمد شده و پروتئین خود را دارد اما مرغ گرم این گونه نیست اگر فریز شود برخی پروتئین ها را ازدست می دهد.
*مصرف کننده تخم مرغ را کیلویی خریداری کند
مدیر امور طیور جهاد کشاورزی استان همدان بیان کرد: مردم مطالبه کنند تا تخم مرغ را به صورت کیلویی خریداری کنند و از این موضوع را از خرده فروش ها طلب کنند.
قراگوزلو با بیان اینکه دراستان همدان هیچ گونه کمبود تولید تخم مرغ نداریم، افزود: سایز تخم مرغ به سن مرغ بستگی دارد مرغداران دنبال تولید تخم مرغ نرمال با وزن ۶۰ تا ۶۵ گرم هستند.
وی با عنوان اینکه مرغدار تخم مرغ را کیلویی می فروشد، ادامه داد: هر مرغ سالیانه ۲۸۰تخم می گذارد پس مرغدار طالب تخم مرغ درشت است تا با به فروش رساندن آن به شکل کیلویی درآمد خوبی داشته باشد.
مدیر امور طیور جهاد کشاورزی استان همدان با اعلام اینکه تخم مرغ همدان در سایر استان ها نیزمصرف کننده ی خود را دارد، افزود: تخم مرغ همدان باتوجه به وضعیت آب و هوایی تبخیر کمتری دارد و لذا از کیفیت بالایی برخوردار است.
قراگوزلو با اعلام اینکه تخم مرغ شهرهای گرمسیر در فصل تابستان سبک وزن است چرا که تبخیر شده و کیسه هوایی آن بزرگتر شده و کیفیت پایینی دارد، ادامه داد: تخم مرغ همدان از وضعیت مطلوب تری برخوردار است.
وی با تاکید بر اینکه بنکدارتخم مرغ را به کیلو میخرد و دانه ای می فروشد، خاطر نشان کرد: همین امر سبب شده تا تخم مرغ ریز را نیز به فروش برساند
مدیر امور طیور جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: بخش کشاورزی تخم مرغ را به صورت کیلویی با قیمت مصوب و نرخ کیلویی عرضه می کند.