حسین همدانی در گفتگو با آوای هگمتان بیان کرد: زمانیکه دستور العمل دامدار کارت صادر شد یک جلسه با کارشناسان بانکی ترتیب داده شد و مصوب گردید افرادی که پروانه دامداری کوچک روستایی دارند و گواهی معتبر پلاک کوبی از تشکلهای دامی داشته باشند در سامانه سیتا ثبت نام کنند.
وی با اعلام اینکه این افراد به بانک کشاورزی معرفی می شوند، ادامه داد: با پیگیری محدودیت پروانه دامداری حذف شد و هر شخصی که دام پلاک گذاری شده توسط تشکلهای معتبر داشت به بانک کشاورزی برای دریافت “دامدار کارت” معرفی شود.
کارشناس معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی همدان با تاکید بر اینکه افرادی که دام آنها پلاک گذاری نشده به تعاونی دامداران یا تشکلهای دامداری مراجعه کرده ودام خودرا پلاک کوبی کند، ادامه داد: با دریافت گواهی از این مراکز به دفاتر نظام مهندسی مراجعه کرده تا به بانک معرفی شوند.
همدانی دام پلاک گذاری شده سبک و سنگین در استان را در مجموع دو میلیون و۳۷۶ هزار راس عنوان کرد و افزود: دام سبک دو میلیون و ۲۰۰ هزار راس و دام سنگین ۱۷۶ هزار راس پلاک کوبی شدند .
وی خاطر نشان کرد: پلاک کوبی با هدف بهبود نظام آمارگیری، اخذ اطلاعات، کنترل تردد دامها و همچنین تایین و تایید سیستم های پرورش و اصلاح نژاد دام، بیمه واکسیناسیون و مهمتر از آن جلوگیری از قاچاق دام زنده با استفاده از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری می باشد.