به گزارش آوای هگمتان، محمد مهدی مجذوبی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان در جمع خبرنگاران در خصوص پیوند مغز استخوان اعلام آمادگی کرد و افزود : از اوایل سال آینده این مهم انجام خواهد شد و پیوند مغز استخوان سبب شده تا شیمی درمانی کاهش یابد.
مجذوبی با بیان اینکه راه اندازی طب ایرانی به عنوان طب آکادمیک و علمی مورد توجه دانشگاه علوم پزشکی است، تصریح کرد: افتتاح ۴ پایگاه اورژانس جاده ای با ۱۵ میلیارد ریال برآورد هزینه انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: تکمیل پروژه های نیمه تمام استان از اهداف وزارت بهداشت بوده و اتمام ساختمان سی تی اسکن امام حسن (ع) از اهداف است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان از دیگر پروژه ها به تجهیزبیمارستان فاطمیه جنب بیمارستان فعلی اشاره کردو ادامه داد: این پروژه تا پایان سال با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان به بهره برداری می رسد.
وی با عنوان اینکه از اوایل خردادماه سال آینده بیمارستان اکباتان تجهیز می شود، افزود: تکمیل خوابگاه ریحانه و تجهیز بیمارستان ملایر و ..از دیگر پروژه ها است.
*مرکز جامع سرطان ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه بحث مرکز جامع سرطان ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، ادامه داد: این پروژه به لحاظ فیزیکی افتتاح شد اما به لحاظ عملیاتی اجرا نشده بود .
وی با اظهار اینکه از طی روزهای اخیر مرکز شیمی درمانی راه اندازی شده و خدمت رسانی می کند، افزود: با خرید برخی تجهیزات به زودی بخش رادیو تراپی مرکز جامع سرطان راه اندازی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه از دوماه پیش با برگزاری جلسات ادامه روند اجرایی فازهای بعدی مرکز جامع مورد بررسی قرار گرفت ، تصریح کرد: در خصوص بیمارستان هزار تختخوابی نیز باید گفت بودجه این پروژه در بودجه ۱۴۰۱ دیده شد در آینده نزدیک کلنگ زنی می شود .
*به پیک ششم واد شدیم و سویه غالب امیکرون است
وی با عنوان اینکه متاسفانه وارد پیک ششم شده ایم، افزود: سویه غالب امیکرون بوده و بیش از ۳۰۰ مورد تست انجام شد که از این تعداد مورد ۲۸۸ اومیکرون بوده است و بسیار سریع منتشر می شود.
وی با اظهار اینکه در خصوص پیک ششم سویه امیکرون ۶۵ پایگاه و آمبولانس در جاده های استان آمادگی ارایه خدمات دارند، خاطر نشان کرد: یکی از اولویت های مهم کشور در حال حاضر بحث کووید است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه پیش بینی می شود در پیک ششم کودکان بیشتر مبتلا شوند، افزود: والدین برای واکسیناسیون ۹ تا یازده سال ورود کنند.
وی ادامه داد: سینوفارم وپاستوکووک برای کودکان توصیه می شود و در تمامی مراکز در دسترس است.
*استان همدان با سرعت به سمت پیری پیش می رود
وی با اظهار اینکه استان همدان با سرعت زیاد به سمت پیری پیش می رود، افزود: تعداد موالید در سال ۹۵ بیش از ۳۱ هزار تولد بود که این میزان در سال ۹۹ به کمتر از ۲۲ هزار تولد رسیده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان با اظهار اینکه نرخ باروری در کشور دو و یک دهم است که این میزان در همدان ۱ و ۶۹ صدم است.