به گزارش آوای هگمتان، سعید فرجی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در دوماه گذشته نسخه نویسی الکترونیکی در بخش دولتی نیز افزایش داشته، تصریح کرد: از۲۰ آذر نسخه غیر الکترونیکی پرداخت نمی شود.
وی نظارت و کنترل بر خدمات بیمه شدگان را از اهداف بیمه سلامت عنوان کرد و ادامه داد: از اول تیرماه سال گذشته ثبت نسخه در سامانه اجبار شد و پرداخت ها منوط به ثبت به صورت الکترونیکی گردید.
وی با عنوان اینکه بخش سراپای بخش عمده نسخه نویسی و نسخه پیچی است ، افزود: از طریق سامانه های الکترونیکی اطلاعات نسخه به داروخانه یا به مراکز دیگر (آزمایشگاه، تصویر برداری، سی تی اسکن و…) ارسال می شود .
مدیر کل بیمه سلامت استان همدان با اظهار اینکه تا پایان سال گذشته حدود ۱۰۰ پزشک طرف قرارداد نسخه الکترونیکی را انجامدادند، ادامه داد: عمده مشکل بیمه سلامت به بیمارستانها مرتبط است که بنا به دلایلی از جمله تجهیز و امکانات به لحاظ مالی زمان بر بود.
وی با اظهار اینکه از اول دی ماه کلیه خدمات بیمه سلامت الکترونیکی خواهد بود، تصریح کرد: از شهریورماه سالجاری به جد ورود کرده و ترغیب پزشکان به نسخه نویسی الکترونیکی از اولویت ها بود.
فرجی به طرح استقرار پزشک ارجاع در صندوق بیمه همگانی اشاره کرد و افزود: ارائه خدمات در غالب پزشک خانواده بسیار راهگشاست چرا که خدمات با هزینه کمتری اتفاق خواهد افتاد.
وی بهترین مشاور برای سلامت فرد را پزشک خانواده عنوان کرد و افزود: در سطح استان ۲۰۰ هزار نفر ازبیمه شدگان صندوق بیمه سلامت همگانی استان تحت پوشش طرح پزشک خانواده قرار دارند هستند .
مدیر کل بیمه سلامت استان همدان ادامه داد: در مدت ۴ ماه از اجرای طرح پزشک خانواده ۱۲۰ هزار نفر به ۷۵ پزشک در سطح استان معرفی شده اند.
*۱۶۵ میلیارد تومان به بیماران کرونایی اختصاص یافت
وی با اعلام اینکه از ابتدای شیوع کرونا ۳۵ هزار پرونده بستری در استان داشتیم، اضافه کرد: بیمه سلامت ۱۶۵ میلیارد تومان برای این بیماران هزینه کرده است.
فرجی ادامه داد: در سالجاری ۲۳۶۰۰ پرونده بيماران کرونایی با ۱۱۶ میلیارد تومان پرداخت شده یا در تعهد برای پرداخت است .
وی در پایان تاکید کرد: به دلیل شیوع کرونا بیمه روستایی و سلامت تمدید الکترونیکی شد اکنون تقاضا داریم بیمه شدگان برای تمدید یکساله مراجعه کنند.
*لازم به ذکر است سامانه ۱۶۶۶ آماده پاسخگویی به بیمه شدگان سلامت در هر ساعتی از شبانه روز است.