به گزارش پایگاه خبری آوای هگمتان، رشید حیدری مقدم با بیان اینکه متاسفانه ۹۹ درصد موارد ابتلا از اجتماعات و دورهمی های خانوادگی بوده است، افزود: حدود ۳۸ درصد مواردبستری و سرپایی کرونایی بدلیل شرکت در اجتماعات بوده و ۶۱ درصد نیزاز دورهمی های خانوادگی مبتلا شده اند.
وی با اظهار تاسف از اینکه شاخص سرایت پذیری به ۳۲/۱ درصد رسیده، اظهار کرد: تعداد بستری ها از ۳۸۰ نفر در اوایل تیرماه به ۶۸۰ نفر تا به امروز رسیده و هر فرد مبتلا تعداد زیادی را از افراد را مبتلا می کند.
۸۵ درصد فوتی ها بالای ۷۰ سال سن داشته اند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه ۸۵ درصد موارد فوتی بالای ۷۰ سال سن دارند، ادامه داد: اگر سنین ۶۰ سال به بالا واکسینه شوند ۹۰ درصد مرگ و میر کاهش می یابد.
وی مهمترین دغدغه را واکسیناسیون افراد عنوان کرد و افزود: تا کنون ۲۰۸ هزار دز واکسن تزریق شده و گروه سنی بالای ۷۰ سال ۷۲ درصد واکسن تزریق کرده اند اما متاسفانه در گروه سنی ۶۰ تا ۷۰ سال این میزان بسیار پایین است.
حیدری مقدم با بیان اینکه تزریق واکسن کوو ایران از سه هفته پیش آغاز شده است ، ادامه داد: ۳ آزمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی مجوز تست کرونا دریافت کرده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه تزریق واکسن ۹۵ درصد آمارمرگ ومیر را کاهش می دهد ، ادامه داد: مورد قطعی که بر اساس تزریق واکسن، کرونا گرفته و فوت شده باشد اثبات نشده است.
حیدری مقدم از عادی انگاری مردم به خصوص مناطق روستایی و حاشیه شهر ابراز نگرانی کرد و ادامه داد: از ابتدای همه گیری این ویروس ۷۰ درصد موارد مرگ و میر، بیمار بستری و سرپایی اختصاص به جمعیت شهری داشته و ۳۰ درصد نیز مربوط به جوامع روستایی است.
وی با تاکید بر اینکه دلیل تناقض تست کرونا در آزمایشگاههای مختلف از بین رفتن ویروس یا میزان اندک ویروس در بدن ممکن است باشد، اضافه کرد: امیدواریم با راه اندازی آزمایشگاه جامع غرب کشور که برای اولین بار ویروس ها را در آب شناسایی می کند اتفاقات خوبی را رقم بزنیم.