به گزارش آوای هگمتان، فریبرز نیاستی به مناسبت دهه فجر در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات بیمه سلامت در سالجاری بیان کرد: توسعه نظام ارجاع و پزشک خانواده شهری سبب شد تا ۲۳۳ هزار نفر از جمعیت استان که فاقد هر گونه بیمه بودند تحت پوشش قرار گرفتند، تصریحکرد: بیش از ۱۴۰ پزشک طرف قرارداد بیمه سلامت بوده و از طریق نظام ارجاع بیماران را پذیرش می کنند.
وی با اظهار اینکه بیماری دیابت و فشار خون مورد توجه پزشکان نظام ارجاع است، افزود: تعداد این پزشکان در سال گذشته ۹۶ نفر بود که اکنون به بیش از ۱۴۰ رسیده و رشد ۶۰ درصدی را شامل شده است.
مدیر کل بیمه سلامت استان همدان با عنوان اینکه خدمات بیمه سلامت بیماران خاص شامل ( تالاسمی ، پیوند ، ام اس آی و هموفیلی تحت پوشش ۱۰۰ درصد بودهاند که اکنون بیماران صعب العلاج نیز اضافه شد .
افزایش حمایت های دولت از بیماران صعب العلاج
مدیر کل بیمه سلامت استان همدان با اعلام اینکه در سالجاری پس از مصوبه قانون و شیوه نامه صندوق بیماران صعب العلاج ابلاغ شد، افزود: از مهرماه سالجاری پرداخت هزینه های درمانی این بیماران تا سقف ۵۰ میلیون و ۹۵ درصد تحت پوشش قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه اگر افرادی متحمل هزینه بیشتر شوند با مجوز ریاست صندوق ۵۰ میلیون دوم به حساب افراد واریز خواهد شد، اضافهکرد: به این ترتیب بخشی از هزینه های درمان جبران خواهد شد.
وی با عنوان اینکه اعتبار اولیه بیماران صعبالعلاج ۱۷۵۰ میلیارد ریال بود تا امروز به حساب بیماران واریز شد که ۱۵۰ پرونده را شامل شدد.
وی از افزایش اعتبار بیماران صعبالعلاج به ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خبر داد و افزود: در سال ۱۴۰۲ با توجه به مذاکرات انجام شده تعداد بیماران مشمول و هزینه های تقبل افزایش خواهد یافت.
مدیر کل بیمه سلامت استان همدان با تاکید بر اینکه در خصوص بیماران صعب العلاج با مرکز رادیوتراپی همدان تفاهم نامه منعقد شد و تخفیف ۱۷ تا ۲۰ درصد تخفیف را شامل میشود.
*کل جمعیت استان همدان تحت پوشش بیمه هستند
وی با بیان اینکه کل جمعیت استان همدان تحت پوشش بیمه هستند، افزود: بیش از یک میلیون و ۳۷ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
نیاستی از خدمات نازایی و ناباروری در سالجاری خبر داد و افزود: بالغ بر ۶۰۰ زوج نابارور تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند و ۱/۳ میلیارد تومان هزینه پرداخت شده است.
مدیر کل بیمه سلامت استان همدان با تاکید بر اینکه در سال گذشته هزینه بیمه سلامت برای نازایی ۳۸ میلیون تومان بود، ادامهداد: سقف سنی ۴۵ سال برداشته شد و به بیماران تا سقف سنی ۵۰ سال به تشخیص پزشک رسید.
مدیر کل بیمه سلامت استان همدان اضافهکرد: پیش از این هزینه نازائی و ناباروری ۷۰ درصد بود که در راستای قانون جوانی جمعیت درصد پوشش به ۹۰ درصد رسید.
*پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت محلات کم برخوردار
مدیر کل بیمه سلامت استان همدان با عنوان اینکه ۱۰۰ درصد جمعیت محلات کم برخوردار تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند، اضافهکرد: دو مرکز خصوصی بیمارستان بوعلی و کلینیک جراحی محدود افق قرار داد منعقد شد و تعداد موسسات طرف قرارداد ۸۸۱ مورد تشخیصی _ درمانی و بازتوانی است.
مدیر کل بیمه سلامت استان همدان ارائه خدمات و افزایش دسترسی مراکز پیشخوان را در ۳۰ مرکز عنوان کرد و افزود: بیماران به جای حضور در مراکز به مراکز توسعه دهنده و پیشخوان مراجعه می کنند.
*اجرای طرح دارویار در سطح استان
نیاستی با بیان اینکه از ۲۳ تیرماه سالجاری در راستای سند بالادستی طرح دارویار با کمترین نارضایتی اجرا شد، خاطر نشان شد: ارز دارو در اختیار مصرف کننده قرار گرفت و بیمار هزینه اضافی پرداخت نمی کند.
مدیر کل بیمه سلامت استان همدان در ادامه با اشارهبه اینکه تا ۴ بهمن ماه ۳۵۴ داروخانه خصوصی و دولتی و روستایی تسویه شد، مطرح کرد: تاپایان دیماه سالجاری مطالبات تمامی پزشکان تسویه شد که پرداختی بی سابقه و کم نظیر است و آزمایشگاه و مراکز تصویربرداری تا پایان آذرماه سالجاری تسویه شد.
*یک میلیون و ۳۸ هزار نفر تحت پوشش
وی با بیان اینکه یک میلیون و ۳۸ هزار جمعیت بیمهشده استان در پنج صندوق بیمه سلامت عضویت دارند گفت: در صندوق روستائیان ۶۱۵ هزار و ۵۰۴ نفر، صندوق سلامت همگانی ۲۲۸ هزار و ۶۹۳ نفر، صندوق کارکنان دولت ۱۱۹ هزار و ۴۶۰ نفر، صندوق سایر اقشار ۷۰ هزار و ۸۸۴ نفر و صندوق ایرانیان ۳ هزار و ۷۵ نفر زیرپوشش بیمه سلامت هستند.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان تأکید کرد: ۸۱ درصد از جمعیت بیمهشدگان استان در دو صندوق روستاییان و بیمه سلامت همگانی یعنی جمعیتی بیش از ۸۴۴ هزار نفر به صورت رایگان زیر پوشش بیمه سلامت استان هستند.
مدیر کل بیمه سلامت استان همدان از اجرای صد درصدی نسخهنویسی الکترونیک در استان خبر داد و اشاره کرد: این طرح به عنوان زیر ساخت تشکیل پرونده الکترونیک سلامت شهروندان، در حال حاضر در تمام مؤسسات درمانی خصوصی و دولتی طرف قرارداد در استان همدان به صورت ۱۰۰ درصد اجرایی شده است.
نیاستی از کسب نشانگر عالی با رتبه عالی در بین ۱۷۰ سازمان خبر داد و اضافه کرد: در حال حاضر تمام داروخانههای استان نسخهنویسی الکترونیک انجام میدهد و بیمه سلامت همدان در کنار دو استان دیگر، پیشگام در اجرای طرح نسخهنویسی در مراکز روستایی شده است.