پیشرفت ۸۸ درصدی آبرسانی تالوار به همدان | پایگاه خبری آوای هگمتان
  • امروز : پنج شنبه - ۱۳ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 24 - شوال - 1445
  • برابر با : Thursday - 2 May - 2024
3

پیشرفت ۸۸ درصدی آبرسانی تالوار به همدان

  • کد خبر : 6708
  • ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
پیشرفت ۸۸ درصدی آبرسانی تالوار به همدان
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان طرح آبرسانی به همدان ۸۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش آوای هگمتان، رضا اخلاص مند در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: آبرسانی از تالوار در ۱۷ سال گذشته پیشرفت ۳۲ درصد داشته و در دولت سیزدهم به ۸۸ درصد رسیده است به عبارتی این پروژه در ۱۷ ماه اخیر با ۵۶ درصد پیشرفت فیزیکی همراه بوده است.

وی افزود: آبرسانی از تالوار مهم ترین پروژه آبرسانی همدان است که کل خط انتقال ۱۴۸ کیلومتر آن صد درصد اجرایی و لوله گذاری انجام شده همچنین خط بای پس آن نیز بصورت کامل تکمیل شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه در مسیر خط انتقال آب تالوار به همدان سه ایستگاه پمپاژ آب ایجاد شده است، بیان کرد: در حال حاضر ایستگاه اول و دوم این خط پیشرفت ۹۰ درصدی و ایستگاه سوم نیز پیشرفت بالای ۸۰ درصد دارد.

اخلاص مند ادامه داد: مجموع ارتفاع ایستگاه‌های پمپاژ آب ایجاد شده ۵۷۶ متر است به طوریکه ارتفاع ایستگاه اول و دوم هر کدام ۲۲۰ متر و ایستگاه سوم ۱۳۶ متر است.

وی عنوان کرد: پمپ‌ها و تابلو برق ایستگاه‌ها نصب شده و تنها یک سری محوطه سازی باقی مانده که اگر اعتبارات به موقع ابلاغ شود به طور کامل انجام می‌شود.

اخلاص مند افزود: در خصوص آخرین وضعیت تصفیه خانه مهاجران نیز بیان کرد: برای استفاده از ظرفیت نهایی آب در تصفیه خانه مهاجران به دستگاه اوزون زنی و محوطه سازی نیاز داریم.

این مقام مسئول اذعان کرد: در حال حاضر ۹۰۰ تا ۹۵۰ لیتر آب در ثانیه توسط تصفیه خانه مهاجران تصفیه می شود که اگر اعتبار مورد نظر تزریق شود امکان بهره برداری از هزار و ۸۰۰ لیتر آب در پاییز امسال محقق می‌شود.

وی در بخش دیگر از سخنان خود، عنوان کرد: با تزریق آب ژاول و کلروفریک این امکان ایجاد می‌شود که آرسنیک در آب تالوار را به حد صفر برسانیم ولو اینکه در آبی که در حال حاضر تحویل شبکه توزیع استان شده هم سالم و استاندارد است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه امسال آورده سد اکباتان ۱۸٫۹ میلیون متر مکعب گزارش شده است، گفت: ذخیره کنونی سد اکباتان ۶/۵ میلیون مترمکعب است.

اخلاص مند افزود: آورده سد اکباتان در سال گذشته ۱۹٫۶ میلیون مترمکعب بود که امسال روند کاهشی داشته با این حال با مدیریت مصرف و تامین آب صورت گرفته در استان همدان مشکل آب نداشتیم.

وی همچنین در خصوص وضعیت میانگین بارش‌های استان نیز گفت: امسال بارش ها در همدان ۲۵ درصد نسبت به کوتاه مدت با ۲۸۹ میلی متر بارندگی افزایش داشته اما نسبت به بلند مدت ۱۶ درصد کاهش یافته است.

اخلاص مند عنوان کرد: استان همدان در سه حوزه آبریز قرار دارد که ۵۵ درصد فلات مرکزی، ۳۴ درصد کرده و ۱۱ درصد در سفید رود بزرگ است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان همدان در خصوص تعریض رودخانه های استان همدان نیز بیان کرد: در استان ما ۱۵۰۰ کیلومتر رودخانه وجود دارد که در حال حاضر بیش از ۶۰۰ کیلومتر آن تعیین حریم و بستر شده است.

اخلاص مند در خصوص تعریض رودخانه گنجنامه نیز گفت: درصورتی‌که کمیسیون ماده ۳ اعلام نظر کند، بازگشایی و ساماندهی مسیر این رودخانه انجام خواد شد.

رضا اخلاص‌مند با بیان اینکه سامانه سد سرابی تویسرکان شامل سد سرابی، خط انتقال و تصفیه‌خانه آب شرب است، اظهار کرد: ظرفیت سد سرابی بیش از ۹ میلیون مترمکعب است که در حال حاضر دو میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب ذخیره آب دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با بیان اینکه خط انتقال آب از سد سرابی تا شهر تویسرکان به طول بیش از ۱۵ کیلومتر است، افزود: این پروژه شامل چهار کیلومتر خط انتقال آب خام از سد تا تصفیه خانه و بیش از ۱۱ کیلومتر خط انتقال آب پاک یا تصفیه شده از تصفیه‌خانه به مخازن داخل شهر تویسرکان است.

وی اعتبار هزینه شده برای پروژه خط انتقال آب از سد سرابی تا شهرستان تویسرکان را تاکنون حدود ۳۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و یادآور شد: کمتر از ۲۰۰ متر از انتهای خط و دو حوضچه این پروژه باقیمانده است که به‌زودی عملیات اجرایی آن به پایان خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان گفت: از ابتدای سال ۹۳ تاکنون از برداشت غیر مجاز بیش از ۳۳۶ میلیون متر مکعب آب از دشت‌های همدان جلوگیری شد.

اخلاص مند عمق انسداد چاه‌های غیرمجاز مسدود شده را حدود ۲۰۰ کیلومتر اعلام کرد و افزود: بیشترین چاه‌های غیرمجاز در شهرستان‌های کبودراهنگ با یک‌هزار و ۹۵۱ حلقه، رزن با ۹۶۴ حلقه و همدان با ۸۷۱ حلقه مسدود شده است.

وی افزود: بیشترین میزان جلوگیری از برداشت غیرمجاز ناشی از انسداد چاه‌های غیر مجاز در شهرستان‌های رزن ۱۴۴ میلیون متر مکعب، کبودراهنگ ۷۲ میلیون متر مکعب و ملایر ۳۰ میلیون متر مکعب ثبت شده است.

لینک کوتاه : http://avayehegmatan.ir/?p=6708

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آوای هگمتان، جهادکشاورزی همدان، دهه فجر آوای هگمتان، دانشگاه علوم پزشکی همدان، بیمارستان کودکان، بیمارستان اکباتان آوای هگمتان، روز مهندس، دانشگاه صنعتی همدان آوای هگمتان، شرکت توزیع نیروی برق، همدان، طوفان، سرما آوای هگمتان، شرکت سیاحتی علیصدر، نمایشگاه گردشگری، تهران اجتماعی ارتباطات استاندار اسدآباد انتخابات بازگشایی بخشش بیمه سلامت استان همدان، فریبرز نیاستی،بیماری سخت درمان، سرطان، اتیسم، بال پروانه ای بیمه سلامت همدان، درمان نازایی و ناباروری بیمه سلامت همدان، مطالبات داروخانه ها، بهمن ماه جهان اسلام خبری دادگستری رئیسی رهبر روستا،هنر،هنرمند،وام اشتغال رییس کل دادگستری استان، پرونده، عفو، مصالحه سرطان سلامت شهرداری شهرداری همدان، صوفی،پل سردار همدانی عفو غار علیصدر، همدان، گردشگر فرودگاه همدان، استاندار همدان، پرواز کیش قتل قصاص قوه قضاییه مجلس مجمع خیرین مخابرات مددجو،مدیر کل بهزیستی،اعطای تسهیلات مددکاری میراث فرهنگی همدان ورزش،تویسرکان،پرروژه‌،همدان کارخانه کودهای شیمیائی، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان گذشت گنبد علویان گوشت