به گزارش آوای هگمتان، حسین فضلی در جمع خبرنگاران اشاره به اینکه در دیماه سه میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است، افزود:در نیمه اول بهمن ماه یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده که مجموعاً حدود ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی بوده است.
وی اظهار کرد: در بد بینانه ترین حالت برای یک ماه آخر سال که منتهی به ماه مبارک رمضان میشود، ۸ هزار تن تولید گوشت مرغ داریم.
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اظهار اینکه ذخایر مرغ منجمد خوبی در بخش دولتی (پشتیبانی امور دام ) وجود دارد، خاطرنشان شد: علاوه بر آن از انبار های بخش خصوصی هم برای این منظور استفاده کرده ایم.
فضلی تصریحکرد: روزانه حدود ۵۰ تن نیاز مصرفی گوشت قرمز استان است که ۳۵ الی ۴۰ تن روزانه بصورت گوشت گرم (کشتار در کشتارگاه ها)تامین می شود و مابقی از ذخایر استراتژیک است.
وی ادامه داد: در طی ماه گذشته روزانه ۱۰ الی ۱۳ تن بر حسب نیاز آن روز گوشت منجمد توزیع شده است که مجموعاً ۳۱۲ تن بوده است.
وی اضافه کرد: سالیانه ۳۰ الی ۳۲ هزار تن تولید گوشت قرمز استان است .نیاز استان حدود ۲۰ تا ۲۲ هزار تن است.
وی در خاتمه بیان کرد: از ابتدای طرح هدف مندی یارانه ها ۸۱۲ تن گوشت قرمز منجمد توزیع شده است .